fbpx

VVStryggs omdömen av avloppsrenovering

För oss på VVStrygg är du som kund viktigast av allt och ditt avloppssystem näst viktigaste. Vi vill förändra synen på hantverkare så när du anlitar oss så får du alltid god service, personligt bemötande, fast pris så du slipper obehagliga överraskningar, vi kommer på utlovad tid, stör så lite som är möjligt och vi städar noggrant efter oss så det ska kännas renare efter vi varit på plats än innan vi varit hos er och gjort avloppsrenoveringen i din Villa eller radhus.

Video: Erfarenheter av VVStryggs relining – Ingvar Holmberg
Titta på videon

Omdömen av avloppsrenovering

Varför är omdömen viktiga?

Omdömen är viktiga i allmänhet, kanske inom vår bransch i synnerhet då det faktiskt handlar om avloppsrenovering i din villa eller radhus. Vårt mål är att att lösa våra kunders problem med avloppen snabbt och med så liten störning som möjligt i vardagen. Vi jobbar ständigt med att förbättra oss, vårt bemötande och vårt utförande av arbetet hemma hos kunder. Därför är det viktigt att du ger ditt omdöme och berättar vad du tycker om oss och om det är något som vi kan förbättra.

Var kan jag ge mitt omdöme för VVStrygg?

Vi är självklart glada för alla omdömen, oavsett var de ges. Men för att vi ska kunna vara med och följa upp rekommendationer och feedback på bästa sätt så är det lättast för oss om omdömen i nuläget ges på Reco.

Klicka på länken ovan eller på loggorna nedan för att komma till Reco.se. Där kan du skriva ett omdöme eller läsa andras. Vi är glada för alla omdömen och recensioner.

Boka en kostnadsfri avloppsfilmning eller kartläggning.

Just nu! Boka en gratis rörinspektion