fbpx

Vi söker reliningstekniker

Reliningstekniker till VVStrygg!

Är du vår nästa Reliningstekniker?

Du får jobba med relining i Stockholm/Mälardalen i ett företag med motiverande arbetsklimat och härlig laganda. VVStrygg söker nu ännu en reliningsteknikerstjärna som har jobbat med strumpmetoden, i villa/radhus och gärna ånga. Vi söker dig som har erfarenhet av branschen, är eller vill bli 1:ste förare (leda projekten) och vill jobba mot privatpersoner. Som reliningstekniker hos oss utför du tillsammans med minst en kollega avloppsrenovering i hus hos privatpersoner som tar ca en vecka. Allt arbete sker i samarbete med en kollega och man har en stor mercedes buss med som är ens arbetsplats där allt man behöver för att göra ett bra jobb ska finnas. Allt från rätt verktyg & arbetsmiljö till värme på vintern.

Vem är du?

  • Du har jobbat med relining några år och vill få en nystart med ett nytt härligt gäng.
  • Du gillar att utvecklas och ha möjlighet att utveckla din arbetsplats men inget krav.
  • Du gillar att vara en del i ett Team.
  • Du är noggrann och lösningsorienterad och förstår vikten av det.
  • Arbetet utförs hemma hos privatpersoner i deras hem vilket ställer höga krav på tillit och att tillsammans med sin kollega se till att kunden får en bra upplevelse av oss som leverantör av avloppsrenoveringar.
  • Vi välkomnar alla sökanden som arbetat med relining (strumpmetoden) oavsett ålder, kön och bakgrund.

Vi erbjuder

  • En bra lön för rätt person med rätt kunskaper.
  • Varierande arbetsveckor där man behöver vara en problemlösare.
  • Ett arbete där du får möta och hjälpa människor.
  • Möjlighet att påverka sin arbetsvecka och arbetsplats.

Om oss

VVStrygg kommer ursprungligen från Finland, där vi med över 100 anställda har renoverat avlopp i tusentals villor. Till skillnad från många firmor som utför alla sorters VVS-jobb har vi valt att enbart inrikta oss på avloppsrenovering i villor och radhus, vilket innebär att vi är riktigt erfarna och skickliga på det vi gör. Vi har inom det svenska bolaget lång samlad erfarenhet av relining och olika metoder och strävar efter att utveckla oss och hur vingels tiden kam göra ett bättre jobb.

En av våra hjärtefrågor är att vi vill ändra den ofta negativa bilden gemene man har av hantverkare. Med VVStrygg får kunden alltid fast pris utan dolda avgifter, och en smidig renovering med trevlig personal som passar tider, är noggranna och gör rent efter sig. Vi är stolta över vårt arbete och måna om att ge våra kunder bästa service och kvalitet!

Att jobba hos VVStrygg beskrivs av många är som att jobba i en stor familj. Våra tre ledord är: Tillit, Tillsammans & Hårt arbete. Dessa är viktiga för oss både mot kund och internt på företaget. Att bygga förtroende för hantverkare är viktigt för oss och resultatet av våra ledord.

Här kan du läsa mer om vad våra kunder tycker om oss: https://www.reco.se/vvstrygg-norden-ab

Låter tjänsten intressant? 

Välkommen med din ansökan till [email protected]. 

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag. 

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Jarmo på +46 76 101 58 79.

Boka en kostnadsfri avloppsfilmning eller kartläggning.

Just nu! Boka en gratis rörinspektion