fbpx

Företaget

VVStrygg grundades utifrån villaägarnas behov

Våra hus blir allt äldre. Det innebär ofrånkomligen att även husets avloppsrör och övriga tekniska installationer åldras. Väggarna runt oss håller för årtionden av snålblåst och snöstormar men inuti väggarna och också i golven händer det saker. Dolda för ögat blir rören i allt sämre skick och det är sällan de boende ser att det är något som borde åtgärdas förrän alltför sent. Det märks då antalet vattenskador i våra hem ökar från år till år.

Vår uppgift är att hjälpa villaägare att hålla sitt hus och hem i skick och bevara dess värde till kommande generationer.

VVStrygg har sina rötter i Finland

VVStrygg är ett företag som ursprungligen startade i Finland och som specialiserat sig på relining i villor. Under vår historia har vi renoverat avloppen i tusentals villor i Finland, där vi sysselsätter över 100 personer.

10 anledningar att välja VVStrygg

  1. En hållbar och säker metod för avloppsrenovering
  2. Specialiserade på relining i villor – experter inom vårt område
  3. Ställer höga kvalitetskrav på materialen vi jobbar med
  4. Tar ansvar för hela renoveringsprocessen
  5. Alltid fast pris, inga dolda kostnader
  6. Möjlighet till flexbetalning av renoveringen
  7. Nöjda kunder
  8. Godkända av Villaägarna
  9. 20 års garanti
  10. Kostnadsfri besiktning 2 år efter slutfört arbete

Vårt löfte

Hjälp och service

Vår uppgift är att hjälpa villaägare att bo tryggt och se till att hemmets värde bevaras. Det innebär en serviceattityd som genomsyrar hela personalen hos VVStrygg. Vi strävar efter kundens uppskattning genom hårt och väl utfört arbete.

Kvalitet som föds ur människor, stolthet och passion

Det arbete som utförs av VVStryggs personal styrs inte bara av en vilja att hjälpa utan görs med stolthet, som hantverkare förr i tiden. Det är det som får våra montörer att utföra sitt arbete ytterst skickligt och med ett resultat som vi är stolta över. Vi drivs av en passion som får våra renoveringsrepresentanter och ledning att arbeta för våra kunders bästa, vi gör allt för att erbjuda den smidigaste renoveringsupplevelsen på marknaden.

Boka en kostnadsfri avloppsfilmning eller kartläggning.

Just nu! Boka en gratis rörinspektion