fbpx

Relining Stockholm

Vi på VVStrygg utför relining i stockholm med omnejd. Vi har över 20 års erfarenhet av relining och vi lämnar 20 års garanti på alla våra arbeten och material.

Boka en kostnadsfri rörinspektion

Video: Relining Stockholm på bara 4 dagar

Relining stockholm

Relining är en modern metod för att renovera avloppsrören utan att behöva riva upp golv och väggar. När man utför relining i villor behöver man inte riva bort de befintliga stammarna. Istället får man ett nytt, bärande rör i den gamla ledningen. 

Vi på VVStrygg utför relining i stockholm med omnejd. Vi har över 20 års erfarenhet av relining och vi lämnar 20 års garanti på alla våra arbeten samt erbjuder en kostnadsfri besiktning 2 år efter slufört arbete i Stockholm med omnejd.

Relining är ett smart, snabbt, miljövänligt och kostnadseffektivt sätt att renovera gamla avloppssystem.

Boka rörinspektion och ta reda på hur mycket en avloppsrenovering i din villa eller radhus kostar.

Relining stockholm för villaägare

Som villaägare är det viktigt att se över vilka investeringar man gör i sin villa för att inte spendera allt för mycket pengar. Relining med strumpmetoden är en effektiv renoveringsmetod och allt fler villaägare i stockholm väljer relining före traditionella stambyten som är dels kostsamma och har en stor påverkan på miljön. 

Relining sparat på din ekonomi och miljön samtidigt som metoden är lika hållbar som om rören hade bytts ut i sin helhet. Produkten är P-märkt och ska hålla åtminstone 50 år.

VVStrygg Stockholm 

Vi på VVStrygg har våra rötter i Finland och vi har över 20 års erfarenhet med relining. De flesta av våra jobb utförs i stockholm med omnejd och vi jobbar endast med relining vilket göra att vi är experter i vårt område.

Vår relining kommer alltid med fast pris utan dolda kostnader och vi ställer höga kvalitetskrav på materialen vi jobbar med för att slutföra renoveringsprojekt som håller i flera decennier. 

Vi har blivit ett rekommenderat företag av Reco 3 år i rad tack vare den höga krav vi sätter på vårt arbete för att våra kunder ska få den bästa service samt upplevelse.

Läs andras omdömen om avloppsrenovering med relining

Steg 1: Boka en rörinspektion

Vår specialist går igenom skicket på din villa eller radhus avloppsrör tillsammans med dig. Filmning utförs med en särskild avloppskamera. Är avloppet i behov av renovering får du en offert med fast pris på renoveringen. Du förbinder dig inte till något när du bokar rörinspektionen.

Steg 2: Reliningen genomförs snyggt och prydligt och utan rivningsarbeten

Avloppssystemet förnyas med en P-märkt & hållbar relining utan att du behöver riva upp någonting i huset. Inget renoveringsdamm eller oväsen uppstår och du behöver inte flytta ut under tiden. Slutresultatet är lika hållbart som om avloppsrören hade bytts ut i sin helhet, till mindre miljöbelastning, utan skarvar och för ungefär halva kostnaden mot traditionell avloppsrenovering.

Steg 3: VVStryggs garanti

Vi lämnar 20 års garanti på allt arbete och material som utförts av oss.
Genom reliningen ökar livslängden på ditt avloppssystem och med vår P-märkta produkt åtminstone 50 år.
Efter reliningen kan du känna dig trygg och fortsätta njuta av livet i villan med vetskapen om att ditt avloppssystem är i utmärkt skick.

Kostnadsafri rörinspektion för dig i Stockholm!

Vi erbjuder en kostnadsfri rörinspektion till villaägare i stockholm med omnejd för att du ska kunna ta reda på skicket på ditt avloppssystem innan en eventuell skada uppstår. Inspektionen av avloppen utförs med en särskild kamera som är utformad för inspektion av rör i villor och radhus. Du förbinder dig inte till något när du bokar rörinspektionen. Klicka på knappen nedan för att ta del av erbjudandet!

Vi utför rörinspektioner i villor & radhus byggda på 60-talet eller tidigare i Stockholm, Uppsala, Västerås, Enköping, Eskilstuna och Nyköping.

Boka en kostnadsfri avloppsfilmning eller kartläggning.

Just nu! Boka en gratis rörinspektion