fbpx

Relining Västerås

Vi på VVStrygg utför relining i hela Västerås. Vi har över 20 års erfarenhet av relining och vi lämnar 20 års garanti på alla våra arbeten och material.

Boka en kostnadsfri rörinspektion

Video: Relining Stockholm på bara 4 dagar

Relining Västerås

Relining är en metod för att reparera och återställa rörledningar utan att behöva gräva upp dem. Genom att använda speciella material och teknik kan våra reliningstekniker i västerås relina avloppsrör så att ditt avloppssystem får en förlängd livstid med cirka 50 år. I Västerås erbjuder vi relining i de flesta typer av fastigheter, med specialistkompetens i villor och radhus.. Vårt team av experter har lång erfarenhet av relining och kan hjälpa till att lösa dina rörproblem på ett snabbt och effektivt sätt.

Relining är ett bra alternativ till att gräva upp och ersätta avloppssystem istället för traditionella stambyte, eftersom det är mindre invasivt och kan göras snabbt och utan störningar för dig och din omgivning.

Det är också ett hållbart val, eftersom det minskar mängden avfall och sparar både tid och pengar. Om du misstänker att du har problem med ditt avloppssystem i Västerås, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig med professionell relining i hela Västerås på ett snabbt och effektivt sätt.

Vi på VVStrygg utför relining i stockholm med omnejd. Vi har över 20 års erfarenhet av relining och vi lämnar 20 års garanti på alla våra arbeten samt erbjuder en kostnadsfri besiktning 2 år efter slufört arbete i Stockholm med omnejd.

Boka rörinspektion och ta reda på hur mycket en avloppsrenovering i din villa eller radhus kostar.

Avloppsrenovering Västerås

Gamla avloppssystem i Västerås kan ha utsatts för förslitning över tid och kan därför behöva repareras eller ersättas. Ett tecken på att ditt avloppssystem kan behöva repareras är om du upplever problem som långsam spolning i toaletten, blockeringar eller luktproblem. Det finns olika metoder för att reparera gamla avloppssystem, inklusive att använda kemikalier eller mekaniska redskap för att rensa blockeringar.

Äldre fastigheter såsom villor, radhus och lägenhetshus har avloppsrör gjorda av gjutjärn eller betong som har en livstid på cirka 50 år med en normal användning. Detta innebär att har du en fastighet i västerås byggd innan 1970 är det läge att se över skicket på avloppssystemet. 

Vi erbjuder en kostnadsfri rörinspektion för dig som har en bostad i västerås. Under din rörinspektion kommer en av våra proffs att undersöka skicket av dina avloppsrör i realtid tillsammans med dig så att ni kan tillsammans se skicket av ditt avloppssystem. 

Det är viktigt att hantera problem med avloppssystemet i ett tidigt skede, eftersom det kan förhindra större och dyrare problem i framtiden såsom vattenskador som kan förekomma om avloppsrören i din fastighet spricker och börjar läcka.

Vad kostar relining i Västerås?

Det är svårt att säga vad relining kommer kosta för just din fastighet i västerås eftersom det är många faktorer som påverkar priset såsom längden på rören som ska relinas, antal avloppsledningar som leder bort smutsvattnet och till dem hör golvbrunnar, wc-stolar, tvättställ och avluftning. Jämför man kostnaden för relining mot stambyte så brukar vi räkna med att relining kostar cirka halva summan mot stambyte och tar en bråkdel av tiden. Läs gärna mer om kostnad relining!

Vår relining i västerås kommer alltid med fast pris utan dolda kostnader och vi ställer höga kvalitetskrav på materialen vi jobbar med för att slutföra renoveringsprojekt som håller i flera decennier. 

Vi har blivit ett rekommenderat reliningsfirma i västerås av Reco 3 år i rad tack vare den höga krav vi sätter på vårt arbete för att våra kunder ska få den bästa service samt upplevelse.

Relining villa Västerås

Relining är något som många villaägare i västerås uppskattar eftersom det sparar både på ekonomi och miljö jämfört mot exempelvis stambyte. Det finns många fördelar med relining, du kan exempelvis bo kvar i din villa under renoveringens gång eftersom relining går snabbt och skapar inte en massa damn i huset. Våra reliningsprojekt i västerås har i snitt tagit oss under en veckas tid vilket uppskattas av våra kunder då de kan återvända sig till sitt vanliga vardag snabbt med fräscha avloppsrör.

Relining i villor har varit vår expertisområde sedan 20 år tillbaka vilket gör att vi har sett allt som finns att se inom avloppsrenoveringar i västerås.  

Relining med strumpmetoden är den mest hållbara metoden för relining i villa eftersom dina avloppsrör får en ökad livslängd med cirka 50 år. Har du en villa byggd innan 1970 är relining något som du kan vara i behov av beroende på skicket av ditt avloppssystem.

Villor/radhus som har haft en hög belastning på avloppssystemet har förmodligen redan gjort någon form av renovering för att inte drabbas av kostsamma läckageskador. Så har du en villa byggd innan 1970 kan det vara läge även för dig att se över skicket på ditt system genom en rörinspektion

Läs andras omdömen om avloppsrenovering med relining

Steg 1: Boka en rörinspektion

Vår specialist går igenom skicket på din villa eller radhus avloppsrör tillsammans med dig. Filmning utförs med en särskild avloppskamera. Är avloppet i behov av renovering får du en offert med fast pris på renoveringen. Du förbinder dig inte till något när du bokar rörinspektionen.

Steg 2: Reliningen genomförs snyggt och prydligt och utan rivningsarbeten

Avloppssystemet förnyas med en P-märkt & hållbar relining utan att du behöver riva upp någonting i huset. Inget renoveringsdamm eller oväsen uppstår och du behöver inte flytta ut under tiden. Slutresultatet är lika hållbart som om avloppsrören hade bytts ut i sin helhet, till mindre miljöbelastning, utan skarvar och för ungefär halva kostnaden mot traditionell avloppsrenovering.

Steg 3: VVStryggs garanti

Vi lämnar 20 års garanti på allt arbete och material som utförts av oss.
Genom reliningen ökar livslängden på ditt avloppssystem och med vår P-märkta produkt åtminstone 50 år.
Efter reliningen kan du känna dig trygg och fortsätta njuta av livet i villan med vetskapen om att ditt avloppssystem är i utmärkt skick.

Kostnadsafri rörinspektion för dig i Västerås!

Det är svårt att veta exakta skicket på sitt avloppssystem hemma eftersom det är inget som syns för blotta ögat som en exempelvis skadad fasad gör. Avloppsledningar ligger under mark och i väggar vilket gör det svårt att kunna dra en slutsats om man är i behov av en renovering eller inte. Genom en rörinspektion kan du med hjälp av en specialbyggd kamera få se hur skicket ser ut på dina avloppsrör i realtid tillsammans med en proffs som har tidigare gjort många rörinspektioner i västerås. 

Vi erbjuder en kostnadsfri rörinspektion för dig som bor i villa/radhus i västerås! Vid inspektionen gör vi en analys av skicken av dina avloppsrören. Du kommer tillsammans med en av våra experter att se nuläget på ditt avloppssystem. Rörinspektionen är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte till något genom att boka in inspektionen. Klicka på knappen nedan för bokning av en rörinspektion i västerås!

Boka en kostnadsfri avloppsfilmning eller kartläggning.

Just nu! Boka en gratis rörinspektion